SEGRE

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

Hamilton vola a Singapur i aconsegueix la ‘pole’

Alonso i Sainz van caure a la Q2

Hamilton intentarà avui incrementar l’avantatge al Mundial.

Hamilton intentarà avui incrementar l’avantatge al Mundial.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va imposar-se, va trencar els pronòstics i avui sortirà des de la pole al Gran Premi de Singapur, quinzena prova del Mundial de Fórmula 1, que es disputa al circuit nocturn de Marina Bay. Hamilton, actual líder del Mundial, va frenar el crono a 1:36.015, precedint l’holandès Max Verstappen (Red Bull), amb 1:36.334, i sobretot deixant enrere els Ferrari de Sebastien Vettel (1:36.628) i de Kimi Räikkönen (1:36.794), tercer i cinquè, respectivament, que sortien com a favorits a ocupar la primera fila a la graella. Entre els dos Ferrari es va posar el finlandès Valteri Bottas (Mercedes).

En un circuit, a priori, propici per a Ferrari i, en canvi, que semblava més complicat per a Mercedes, l’actual líder del mundial i defensor del títol va donar tota una lliçó de pilotatge i va sumar la que és la seua 79 pole position en Fórmula 1. Des del 2014 no la feia a Singapur.

Fernando Alonso i Carlos Sainz van caure a la segona ronda (Q2), i van quedar a l’onzena i dotzena plaça, respectivament, que és la que ocuparan a la graella.

tracking