SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Triomf vital de l'EFAC

Supera l’Igualada amb un solitari gol d’Òscar Canadell al segon temps || Va saber patir i, tot i que es va imposar sense brillantor, va millorar a la represa

Òscar Canadell celebra amb Albert Juclà el gol que va donar la victòria a l’EFAC, ahir a Igualada.

Òscar Canadell celebra amb Albert Juclà el gol que va donar la victòria a l’EFAC, ahir a Igualada.N.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Saber patir és important quan les coses van mal dades, i ahir l’EFAC Almacelles en va donar una nova prova en la visita al camp de l’Igualada, on es va imposar, sense brillantor i per la mínima, gràcies a un gol d’Òscar Canadell (0-1). Els de Radosav Radulovic, després de caure al debut, han guanyat els dos últims partits –l’anterior amb el Lleida B– i ja sumen 6 punts.

L’EFAC va veure novament com el rival el va superar des del xiulet inicial. Durant els primers quaranta-cinc minuts, els igualadins van dominar el partit pràcticament a plaer, encara que, afortunadament per als interessos lleidatans, sense arribar a materialitzar les ocasions. La més clara va ser després d’una pèrdua defensiva que Jordi Chiné va poder neutralitzar.

Per la seua banda, l’EFAC estava espès en la circulació i ho va intentar mitjançant joc llarg i per les bandes. Les ocasions més clares van arribar d’aquesta forma, gràcies a uns actius Òscar Canadell i Enric. Precisament, Canadell va estar a punt de firmar el 0-1 en un xut desviat després de trobar-se la pilota morta en un rebuig del porter local.

A la represa, no obstant, el guió va canviar i els de Radulovic van fer un pas endavant, a partir del qual van mostrar un caràcter més competitiu i millor imatge. Joel Chiné va ser el primer a avisar amb un tret des de lluny, i posteriorment, Viladegut va provar sort amb una rematada que va vorejar el pal després de sorprendre amb velocitat per la banda.

L’únic gol del xoc no va arribar fins al minut 66, quan un intel·ligent Òscar Canadell va aprofitar una passada en profunditat d’Edu Cons per quedar-se sol davant del porter, al qual va batre (0-1). Poc després, i abans que els locals tinguessin ocasions per posar l’empat al marcador, l’EFAC ho va intentar novament per mitjà de Jorge Berbegal i Enric, que no van tenir tanta sort.

Segons va dir Radulovic, els que van aconseguir a Igualada són tres punts “vitals” que “donen tranquil·litat”, just abans de rebre el Gavà.

tracking