El Borges es deixa remuntar

Guanyava 2-0 abans del primer quart d’hora || L’equip visitant va ser superior a la segona part del duel

Un jugador del Manresa intenta robar la pilota a un del Borges.

Un jugador del Manresa intenta robar la pilota a un del Borges.EDGAR ALDANA

El Borges va caure derrotat a casa davant d’un bon Manresa, que va ser capaç de remuntar un 2-0, en un encontre en el qual els homes dirigits per Manel Cazorla van anar de més a menys (2-3). El matx va començar amb molt joc al centre del camp fins que, al minut 7, el Borges va tenir el primer atansament a la meta defensada pel porter visitant Pol.

L’acció va finalitzar en un córner, el llançament del qual acabaria originant el primer gol per als locals, per mitjà d’un precís cop de cap de Vives (1-0, 10). Tan sols 4 minuts més tard, els locals van ampliar la distància en el marcador gràcies a un llunyà llançament de falta d’Aleix, davant del qual el porter del Manresa no va poder fer res (2-0, 14).

L’equip visitant va avançar les línies i va donar algun avís a la línia defensiva blanca. Al minut 22, una falta directa executada per Sala va significar el 2-1. El Manresa es va animar encara més després del gol i va estar a punt d’obtenir l’empat abans del descans, però els seus xuts van topar amb els pals i la defensa local.

Malgrat el sofriment final, el Borges Blanques va aconseguir arribar al descans amb avantatge a l’electrònic (2-1). Tanmateix, l’alegria li va durar poc ja que, al minut 46, Brian va fer el gol de l’empat amb una meritòria jugada personal. El gol de la igualada va deixar grogui un Borges que va acabar encaixant el tercer i definitiu 2-3 per mitjà de nou de Brian, que es va escapar per la banda dreta i amb un potent tret va superar Xammar al minut 52.

El Borges va mirar de reaccionar i va buscar salvar almenys un punt per mitjà d’Aitor (61), Soriano (65) i Miki (84), però la manca d’encert i les intervencions de Pol van evitar que arribés l’anhelat 3-3. El Manresa fins i tot hauria pogut aconseguir el quart gol al descompte, però el marcador ja no es va moure. Els homes de Manel Cazorla van encaixar d’aquesta manera la segona derrota de la temporada davant d’un Manresa que apunta a ser un dels equips més complicats de la categoria.

De cara a la jornada següent, el Borges intentarà refer-se aconseguint un resultat positiu en la visita al camp del Júpiter, que ja ha aconseguit una victòria i dos empats en les tres jornades que s’han disputat fins a la data.

“A l’encaixar el 2-1 ens han vingut els nervis”

L’entrenador del Borges, Manel Cazorla, va declarar després del partit que “el Manresa és un equip perillós, amb molta experiència i, encara que ens hem situat 2-0, ha estat un resultat enganyós” ja que “quan hem encaixat el 2-1 ens han vingut els nervis”. El tècnic va lamentar que “al final de la primera part i a la represa hem perdut tots els duels i així és difícil tenir el control”. Cazorla va dir que “les baixes en defensa s’han notat” i, finalment, va afegir que “ara només tenim dos opcions: lamentar-nos o alçar-nos i anar a buscar la victòria davant del Júpiter”.