El Coll de Nargó goleja un Balàfia B entusiasta

Un jugador del Coll controla la pilota davant de la pressió rival.

Un jugador del Coll controla la pilota davant de la pressió rival.AMADO FORROLLA

El Coll de Nargó i el Balàfia B van jugar un partit que inicialment va ser més igualat del que el resultat reflecteix.

La primera part va començar amb un gol visitant als primers minuts, però Redondo va reaccionar ràpid i va restaurar les taules. Minuts més tard s’avançava el Coll una altra vegada (1-2, 27), abans d’arribar al descans.

A la represa, el físic va fer efecte als locals i el Coll va començar a dominar amb claredat, i va anotar quatre gols per sentenciar en la seua primera victòria.

Amb aquesta victòria, el Coll suma el primer triomf i se situa sisè i el Balàfia B es troba cuer però amb quatre gols a favor en tan sols dos partits disputats aquesta temporada.