El Pardinyes s'emporta el derbi

El duel lleidatà de la categoria va ser vibrant, sobretot en una segona part amb remuntades dels dos equips

Montse, del Pardinyes, porta la pilota mentre la pressiona Paula per darrere.

El Pardinyes s'emporta el derbiAmado Forrolla

El primer derbi de la temporada a la Segona femenina se’l va emportar el Pardinyes al remuntar el partit a força de coratge i després de quedar-se amb deu jugadores per expulsió de Janira. AEM i Pardinyes van protagonitzar un encontre molt emotiu, vibrant per moments i amb abundància de gols en una segona meitat en la qual hi va haver de tot: una expulsió, moltes ocasions de gol per part dels dos equips i sengles remuntades en el marcador. El matx va començar estrany perquè no va donar lloc ni al típic tempteig dels primers minuts. I és que al minut 3 el Pardinyes va llançar un córner que la portera local Maria Subies va aconseguir rebutjar amb el puny, però amb tan mala fortuna que el va introduir a la seua pròpia porteria. El 0-1, tan sorprenent per primerenc, va fer efecte en les jugadores de l’AEM. Amb millor arrancada del Pardinyes, a poc a poc l’AEM va anar prenent la iniciativa i la possessió de la pilota, però tot just arribaven les aemistes a la porteria rival. El Pardinyes, a través d’Alexandra, intentava connectar perillosos contraatacs amb la referència a dalt, Montse. Però a la represa, l’AEM va sortir més decidit. Va marcar als dos minuts després d’una falta el rebuig de la qual va aprofitar Iris i, tot seguit, el Pardinyes es va quedar amb deu per expulsió de Janira. Les locals, després d’una gran jugada de Natàlia que va assistir perquè marqués Meri Solà, van remuntar un partit que s’anava desbocant per moments. En una arrancada d’orgull i coratge, el Pardinyes, amb Patri a dalt molt activa, va igualar 2-2 per mitjà de Rosi, mentre que Alexandra posava la punta al segon pal amb un contraatac de manual.