Un jugador del Tamarit controla la pilota davant de la pressió d’un defensa del Belchite.FF

El Tamarit va sumar un altre partit sense guanyar, i ja n’acumula quatre, i, de nou, davant d’un rival directe de la zona baixa com el Belchite.Va començar el matx amb ocasions per al Tamarit després d’una combinació entre Feliu i Alexis que va acabar amb la pilota fora. Els de la Llitera van crear perill però la falta d’encert visitant va permetre al Belchite avançar-se en un contraatac, 1-0. Després dels primers 30 minuts de partit, el Belchite va agafar el control del partit i va generar ocasions que, per sort per al Tamarit, no van superar Salas, de manera que van arribar al descans 1-0 per al Belchite. A la represa, el Tamarit va tornar a sortir amb fam de gol i va tornar a crear oportunitats clares encara que es va trobar sempre amb el porter local. Va seguir atacant el Tamarit i va arribar amb claredat a l’àrea dels saragossans encara que sense sort en l’últim xut. Quan el públic de Belchite donava per bo l’1-0, els locals van donar la sorpresa i amb un gran tret de Borbón van posar el 2-0 definitiu que deixava sense opcions un Tamarit que ho va intentar però que no va ser capaç d’encertar.