L'Angulària goleja a plaer un Solsona B inferior

Un jugador de l’Angulària controla la pilota davant un jugador del Solsona B.

Un jugador de l’Angulària controla la pilota davant un jugador del Solsona B.SEGRE TÀRREGA

L’Angulària va aconseguir un contundent triomf al derrotar per 6-1 l’Angulària en un dels millors encontres dels locals. Amb quatre gols anotats ja al primer temps, la superioritat de l’Angulària era inqüestionable davant un Solsona que encara no coneixia la derrota, però que es va veure àmpliament dominat per un Angulària ben ordenat en totes les seues línies.

A la segona part van caure dos gols més a favor dels locals, i el Solsona tan sols va poder marcar el gol de l’honor al minut 85. D’aquesta manera, l’Angulària es col·loca al capdavant de la classificació amb ple de victòries en les tres jornades que s’han disputat fins al moment.