L'Espanyol guanya el Llevant i mira cap amunt

Un solitari gol del Sergio García dóna el triomf als blanc-i-blaus

Granero lluita amb Jason pel control d’una pilota.

Granero lluita amb Jason pel control d’una pilota.EFE

L’Espanyol va firmar ahir davant el Llevant la segona victòria de la temporada a l’RCDE Stadium amb un solitari gol de Sergio García després del descans. Els de Rubi van veure recompensats el domini i insistència davant d’un rival que va anar de més a menys i que va disposar de poques oportunitats de gol. Els blanc-i-blaus reforcen d’aquesta manera les bones sensacions mostrades fins ara i comencen a traure al cap per la zona noble de la classificació malgrat la derrota de la jornada passada a Vitòria. Tant el Llevant com l’Espanyol van sortir a buscar el gol sense especulacions. A mesura que avançava el rellotge, tanmateix, l’Espanyol es va anar apropiant el duel, tot i que no tenia punteria. Després de la pausa, el quadre valencià es va despertar amb un tir de Morales i un de Bardhi que van fer lluir-se Diego López. Tot i així, al millor moment del Llevant va arribar el gol de l’Espanyol. Sergio García va firmar l’1-0 al minut 52 al rematar una bona passada de Borja Iglesias després d’un robatori al centre del camp de Granero. Amb el gol, els periquitos van apujar la intensitat malgrat que el marcador ja no es va tornar a moure.