SEGRE

DEPORTES_LUNES

Malcom ja s'entrena abans del debut a la Champions

El retorn de Malcom va ser la nota destacada de l’entrenament d’ahir del Barça.

El retorn de Malcom va ser la nota destacada de l’entrenament d’ahir del Barça.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la soferta victòria aconseguida dissabte a Anoeta (1-2), la quarta en les primeres quatre jornades del campionat que ha convertit el Barça en líder en solitari de la Lliga, l’equip blaugrana va tornar ahir a exercitar-se a la Ciutat Esportiva. Ernesto Valverde va citar els jugadors a les 11 del matí per començar a preparar el xoc de demà dimarts davant del PSV (18.55 hores), que suposarà l’estrena del Barça a la Champions aquesta temporada i en nou horari.

A la sessió preparatòria al camp Tito Vilanova, Valverde va comptar amb els jugadors disponibles a part d’Oriol Busquets i Jokin Ezkieta, del Barça B. Els titulars a Anoeta van fer treball de recuperació postpartit.

La gran novetat en la sessió va ser Malcom, que ha començat a reincorporar-se amb el grup després de l’esquinç de turmell que es va fer durant un entrenament. El Barça tornarà als entrenaments avui a les 19 hores en la que serà la sessió prèvia al debut a la Lliga de Campions. També torna Denis Suárez, que ahir mateix va rebre l’alta mèdica i ja està disponible per a Ernesto Valverde. El gallec es va lesionar durant la pretemporada, en un amistós davant del Tottenham, al bíceps femoral de la cama esquerra i ha estat un mes i mig de baixa.

Els dotze nens i el seu tutor rescatats després de quedar atrapats més de dos setmanes en una cova del nord de Tailàndia van rebre ahir les samarretes del Barcelona enviades com a regal pel club. El grup, components de l’agrupació esportiva juvenil Senglars Salvatges, va lluir a l’espatlla les peces quan va acabar un acte amb la premsa a la localitat de Mae Sai, al nord del país i a uns quants quilòmetres de la cova de la qual van ser rescatats. Els xavals van conversar, amb la intermediació d’un psicòleg que va fer de moderador, durant prop d’un hora amb els mitjans reunits al temple Phra That Doi Wao de la localitat tailandesa.

Les autoritats han aprovat la construcció d’un museu sobre l’operatiu de rescat i estudien diferents projectes presentats per companyies de cine per produir pel·lícules i documentals sobre la missió.

tracking