SEGRE

DEPORTES_LUNES

Més de tres-cents ciclistes a la Transplant Bike Almenar

La prova pretén fomentar l’esport entre malalts crònics i trasplantats || Es van disputar dos marxes ciclistes i una caminada

El grup de participants durant els moments previs a l’inici de la prova.

El grup de participants durant els moments previs a l’inici de la prova.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Transplant Bike Almenar va reunir ahir prop de 350 participants en una jornada esportiva i solidària. La cita es va presentar sota una triple proposta: dos marxes ciclistes, una de seixanta quilòmetres i una altra de trenta que van transcórrer per la comarca del Segrià, part de la Franja i l’entorn del pantà de Santa Anna, i una caminada familiar guiada de sis quilòmetres pel municipi d’Almenar. A més, també es van celebrar diverses activitats infantils gratuïtes.

La Transplant Bike és una cursa d’esport inclusiu per als amants de la bicicleta trasplantats i no trasplantats, organitzada per la Fundació Renal Jaume Arnó i Traïnsplant. L’objectiu és fomentar la realització de programes d’exercici físic en diversos hospitals, així com la promoció de la donació d’òrgans. Per aquest motiu, els beneficis es destinen a projectes de promoció de l’activitat física en la població amb malalties cròniques.

Malgrat que les proves de la Transplant Bike no eren competitives, es va fer un control tècnic de cronometratge per part de l’organització. Així doncs, en la distància llarga els més ràpids van ser Alejandro Ponz (Bikes Ponent) i Ly Castro (Biking Point Massi), i en els trenta quilòmetres, els guanyadors van ser Gerard Llop (cicles Sans) i Rosa Espachs (Sícoris).

tracking