SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albadalejo: "Només ens ha faltat el gol"

Gerard Albadalejo destaca el gran treball de l’equip davant un rival que qualifica de “gran” || L’entrenador blau “culpa” l’habilitat del porter local no haver pogut aconseguir la victòria

Pedro Martín prova el tret a porta davant de l’oposició del capità del Terol Durán.

Pedro Martín prova el tret a porta davant de l’oposició del capità del Terol Durán.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“El Lleida ha jugat un molt bon partit a Terol amb un dels millors rivals que pot trobar-se aquesta temporada a la categoria. Tanmateix, no hem pogut guanyar. A la segona part hem tingut opcions i, a més, clares, però davant ens hem trobat un porter que ens ha desbaratat totes les ocasions.” Així s’expressava Gerard Albadalejo, tècnic del Lleida Esportiu, a la sala de premsa de Pinilla.

Segons l’entrenador barceloní, “es tractava d’imprimir un fort ritme al partit perquè el Terol no tingués opcions, perquè si se li’n dóna, és molt dificil de superar a casa seua. El primer temps ha estat molt equilibrat amb poques ocasions de gol, però al segon jo diria que el Lleida ha estat superior i ha gaudit de clares ocasions de gol”.

Albadalejo va voler destacar el fet que el Lleida acaba la seua marató particular de partits, amb quatre encontres, dos de Lliga i dos de Copa, sense haver-ne perdut cap. “Hem superat la prova físicament i ara podem dedicar-nos a preparar amb més tranquil·litat el partit de diumenge amb el Cornellà i aparcar durant uns dies la Copa, en una eliminatòria que serà com una espècie de final per a nosaltres.”

El tècnic lleidatà va destacar el bon to de tot l’equip i, com ja és habitual en ell, no va voler esmentar cap jugador en particular, encara que va elogiar el treball que va portar a terme Alpha, “que es movia d’un costat a un altre, endavant i enrere, i ha ajudat sempre l’equip tant en defensa com en atac”. Finalment, també va fer menció a la circumstància que el Lleida continuï sense perdre després de quatre jornades de Lliga.

“Hem tingut les nostres opcions” Daniel Aso, entrenador del Terol, va destacar a la sala de premsa de la Pinilla que “el partit ha estat els noranta minuts d’anada i tornada i tots dos equips han comptat amb opcions de guanyar. Així que l’empat no pot considerar-se injust davant d’un equip tan sòlid com és el Lleida”. El tècnic del conjunt rival va insistir que així mateix “si haguéssim guanyat nosaltres no hauria passat res”.

Gerard Albadalejo tornarà a dirigir el Lleida Esportiu.

Gerard Albadalejo tornarà a dirigir el Lleida Esportiu.MAGDALENA ALTISENT

tracking