SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Primer punt per al Lleida B

Empata a zero amb un Cambrils molt defensiu i al qual va dominar durant tot el partit || Va tenir ocasions per aconseguir la primera victòria, però almenys posa fi a una mala arrancada de lliga

L’holandès Mink Peeters controla una pilota assetjat per un rival, ahir durant el partit.

L’holandès Mink Peeters controla una pilota assetjat per un rival, ahir durant el partit.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu B va endur-se un punt ahir del Municipal de Gardeny davant el Cambrils, equip, també per ara, de la part baixa de la taula. L’empat, sense gols, va representar l’estrena del caseller de punts del filial lleidatà aquesta temporada, en la qual havia encaixat dos derrotes les primeres dos jornades, davant del Júpiter a casa i al camp de l’EFAC.

Els blaus, amb l’holandès Mink Peeters i l’equatorià Josimar Quintero, cedits pel Madrid i el Chelsea i habituals a les convocatòries del primer equip, van dominar l’enfrontament des del primer minut. El futbol associatiu i de control que van proposar els de Jordi López Mena es va imposar a la teranyina defensiva dels tarragonins, que es van haver de multiplicar al darrere per evitar que el Lleida B s’avancés en el marcador. Les ocasions les van posar sempre els de la Terra Ferma, malgrat que no es van mostrar resolutius als últims metres.

Un tret d’Adrià Gené que va acabar a les mans del porter visitant i un contraatac van ser les millors ocasions locals del primer temps. Soldevila, en un dos contra un amb la defensa visitant despenjada, no va encertar en la finalització davant un Cambrils que es va dedicar a defensar i a buscar les aproximacions a través de la pilota aturada.

A la segona meitat, el ritme del partit va caure. La intensa calor va marcar un encontre que, malgrat tot, va continuar sent de color blau. Els lleidatans van insistir en la seua proposta i, a l’últim minut, Angerri hauria pogut desequilibrar la balança després de caçar un rebot del porter, però la pilota no va entrar i el duel va acabar amb el mateix marcador amb el qual havia començat, un resultat que condemna, una setmana més, el filial als llocs de descens, amb un solitari punt compartit amb el Tàrrega i el Gavà, el cuer del grup.

De cara a la pròxima jornada, els de Mena visitaran el Balaguer en el que serà el seu segon derbi aquesta campanya.

“Per joc i per ocasions mereixíem més”

L’entrenador del Lleida Esportiu B, Jordi López Mena, va reconèixer després de l’empat amb del Cambrils tenir una sensació “agredolça” al sumar el primer punt i al deixar la porteria a zero, però al no guanyar malgrat considerar que el seu equip va ser “superior” i “va tenir oportunitats”. Mena va destacar que va ser un duel “molt similar als dos anteriors, amb el Lleida B amb la pilota i amb moltes ocasions”, tot i que també va admetre que l’equip “no està bé de cara a porteria”. Amb tot, està convençut que aviat arribarà la primera victòria i es revertirà la dinàmica: “Per joc i per ocasions ens ho mereixíem”, va afirmar el tècnic lleidatà.

L’holandès Mink Peeters controla una pilota assetjat per un rival, ahir durant el partit.

L’holandès Mink Peeters controla una pilota assetjat per un rival, ahir durant el partit.LLEIDA ESPORTIU

tracking