Triomf merescut del Puigvertenc amb l'Alcarràs B

Un jugador del Puigvertenc intenta controlar la bimba entre la defensa de l’Alcarràs B.AMADO FORROLLA

El Puigvertenc va obtenir una victòria àmplia davant de l’Alcarràs B, que no va estar a l’altura defensivament. Al llarg de la primera part els locals no van aconseguir parar els davanters del Puigvertenc, que va anotar amb relativa facilitat. Al llarg de la segona part l’equip local va poder centrar-se més en el matx, i va anotar dos gols. Tot i així el Puigvertenc acabaria anotant tres gols ràpids a partir del minut 70, que deixarien el marcador amb el definitiu 2-5. Especialment a la primera part, l’Alcarràs B va mostrar molts errors defensius que el Puigvertenc no va perdonar, de manera que es va endur una merescuda victòria.