SEGRE

Assassinada als EUA la jove golfista espanyola Celia Barquín

La policia ha detingut el presumpte autor del crim

Un camp de golf

Assassinada als EUA la jove golfista espanyola Celia BarquínEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La golfista espanyola Celia Barquín va ser assassinada aquest dilluns en un camp de golf d’Iowa (Estats Units) per causes que investiga la Policia, que ja ha detingut el presumpte autor del crim. El cos sense vida de Barquín, de 22 anys, va ser trobat per la Policia en el camp de golf Coldwater, ubicat a la localitat d’Ames, després que la seua borsa|bossa de pals abandonada cridés l’atenció d’altres esportistes que van alertar les autoritats. El cadàver es trobava "a distància" de la borsa|bossa.

Barquín, que estudiava i jugava per a la Universidad Iowa State, "va morir com a conseqüència d’un atac", segons va informar la policia.

Les autoritats van detenir com a presumpte autor del crim Collin Daniel Richards, de 22 anys, al qual van imputar un delicte d’homicidi en primer grau.

Nascuda en Puente San Miguel (Cantàbria), Barquín va guanyar el 2018 el torneig femení de golf Big 12 i va ser nomenada esportista femenina de l’any a la seua universitat, on estudiava enginyeria civil. Aquest mateix any, Barquín també havia guanyat el Campionat d’Europa individual femení. "Aquesta és una pèrdua tràgica i sense sentit d’una talentosa jove, i una d’aclamada estudiant i esportista", va expressar en un comunicat la presidenta de la Universidad Iowa State, Wendy Wintersteen.

tracking