SEGRE

Márquez: "Aragó serà especial, és la primera vegada que em dediquen un revolt"

El de Cervera, amb la seua Honda.

Márquez: "Aragó serà especial, és la primera vegada que em dediquen un revolt"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de Moto GP Marc Márquez ha confessat que aquest any la cursa al Gran Premi d’Aragó, un dels seus "circuits favorits", serà "especial" perquè "és la primera vegada" que li dediquen un revolt. "El d’Aragó és un dels meus circuits favorits. Tinc ganes de córrer davant dels aficionats de casa i aquest any serà especial, perquè serà la primera vegada que un circuit em dediqui una corba," ha manifestat Márquez en declaracions difoses per Repsol.

L’ilerdense acumula quatre victòries al traçat aragonès: una en Moto2 (2011) i tres en MotoGP (2013, 2016 i 2017).

Márquez, que encapçala la classificació mundial, és conscient del seu avantatge sobre l’italià Andrea Dovizioso, a qui treu vint-i-set punts, però veu necessari "continuar treballant dur". "L’any passat vam arribar empatats a punts al Mundial, però aquesta temporada tenim avantatge. Això no significa que estigui acabat, al contrari, hem de continuar treballant dur, perquè les Ducati són ràpides i consistents a totes les pistes".

El seu company d’equip Dani Pedrosa, que va guanyar el Gran Premi aragonès el 2012, comparteix també la seua alegria. "Sempre em diverteixo a l’Aragó, com cada vegada que corro davant dels aficionats de casa. També m’agrada el circuit; he aconseguit bons resultats allà en el passat i seria bo aconseguir-ne un altre", va comentar per a Repsol.

tracking