SEGRE

ESPORT ADAPTAT JOCS SPECIAL OLYMPICS

Els Special Olympics esperen 1.500 competidors

L’esdeveniment es va presentar ahir a la Generalitat, on Torra va aplaudir el foment per la inclusió

El certamen, que arriba a l’onzena edició, es va presentar ahir a la Generalitat amb la presència del president Quim Torra.

El certamen, que arriba a l’onzena edició, es va presentar ahir a la Generalitat amb la presència del president Quim Torra.GENCAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els XI Jocs Special Olympics, que se celebraran del 4 al 7 d’octubre a la Seu d’Urgell i Andorra, comptaran amb 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual, representant un centenar de països (1.239 procedeixen de delegacions de Catalunya), a més de 600 voluntaris. Ahir es van presentar a la Generalitat amb la presència del seu president, Quim Torra; la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, que van destacar el foment de la inclusió.

Quim Torra va remarcar que el Govern de la Generalitat està compromès amb les persones amb discapacitat. “No hi ha res més important que les persones”, va dir, mentre va celebrar que es facin al Pirineu, que “no és la perifèria de res”, per la qual cosa espera que en un futur també es puguin celebrar allà uns Jocs Olímpics d’Hivern. La torxa dels Jocs Special Olympics iniciarà demà el seu recorregut a Barcelona, i després es dirigirà cap a la Seu d’Urgell, on recalarà el dia 3 d’octubre, i Andorra la Vella, que la rebrà l’endemà per a la festa inaugural dels Jocs.

tracking