SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez tindrà el seu revolt a Motorland

Descobrirà un monument al revolt número 10 del traçat aragonès || “El GP d’aquest any serà molt especial per a mi”, va dir

Una vista del revolt número 10 que portarà el nom del Marc.

Una vista del revolt número 10 que portarà el nom del Marc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El revolt 10 del circuit Motorland Aragó d’Alcanyís passarà a denominar-se revolt Marc Màrquez a partir de demà. El quàdruple campió mundial de MotoGP descobrirà, a les 14.30 hores, un monument en el seu honor davant dels membres del seu Fan Club i els aficionats que van comprar la seua entrada per al GP d’Aragó el 10 de juliol passat. Es tracta del curvone d’esquerres que segueix el popular sacacorchos de MotorLand. Un punt molt espectacular i ràpid, en el qual els pilots ofereixen increïbles ajupides mantenint el puny del gas a fons i que figura entre els favorits del pilot.

“El d’Aragó és un dels meus circuits favorits. Tinc ganes de córrer davant dels aficionats de casa i aquest any serà especial, perquè serà la primera vegada que un circuit em dedica un revolt”, va manifestar ahir el lleidatà en unes declaracions difoses pel seu equip. El de Cervera és el pilot que més vegades ha pujat al podi en el traçat aragonès, cinc en total, quatre de les quals van acabar en victòria: el 2011 a Moto2, i el 2013, 2016 i 2017 en MotoGP, a més de ser segon el 2012 en Moto2. També ha aconseguit la pole en 6 ocasions, 4 en MotoGP i dos a la categoria intermèdia.

És el pilot que més vegades hi ha pujat al podi, cinc, quatre de les quals com a vencedor del gran premi

Màrquez, que ja té una revolt dedicat al Circuit d’Alcarràs, s’unirà a un selecte grup de pilots que tenen un revolt en els actuals circuits del Mundial, encara que només Jorge Lorenzo compta amb aquest privilegi (a Jerez) entre els pilots en actiu, ja que cap altre que està disputant actualment MotoGP el té. Ni tan sols Valentino Rossi no gaudeix d’un revolt en cap circuit, ni a Itàlia.

D’altra banda, Màrquez, que encapçala la classificació del Mundial, és conscient del seu avantatge sobre l’italià Andrea Dovizioso, a qui treu 67 punts, però veu necessari “continuar treballant dur”. “L’any passat vam arribar empatats a punts al Mundial, però aquesta temporada tenim avantatge. Això no significa que s’hagi acabat, al contrari, hem de continuar treballant dur, perquè les Ducati són ràpides i consistents en totes les pistes”.

També correrà a casa el seu germà Àlex Màrquez, que intentarà deixar enrere la mala fortuna després de ser tombat a l’anterior cita a San Marino. “Arribo al circuit d’Aragó molt motivat i disposat a aconseguir un bon resultat davant de l’afició. També compto amb molt suport del meu club de fans, perquè sempre és un cap de setmana especial per a mi. M’encanta el traçat d’Aragó i estic desitjant tornar a pujar a la moto després del test que vam fer a València”, va dir.

tracking