SEGRE

DEPORTES

Ernesto Valverde: "Messi converteix en rutinari una cosa extraordinària"

Valverde destaca el nou ‘hat-trick’ de Leo i diu que “és un alleujament tenir-lo”

Leo Messi es disposa a driblar el centrecampista del PSV, Pablo Rosario.

Leo Messi es disposa a driblar el centrecampista del PSV, Pablo Rosario.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar després de la victòria del seu equip sobre el PSV Eindhoven (4-0) en l’estrena a la Lliga de Campions que Leo Messi “converteix en rutinària una cosa extraordinària com és marcar un hat-trick. Estem veient una cosa única, quan no hi sigui serà difícil trobar res d’igual”, va assenyalar en roda de premsa.

“És un alleujament per a qui té a Messi i un problema per qui no el té. És decisiu, sempre ho ha estat. I encara més, no es cansa de fer hat-tricks en la seua carrera afortunadament per a nosaltres”, va explicar el tècnic blaugrana. A més, després del primer gol de falta directa, Valverde creu que Messi podria ser el més efectiu en l’especialitat. “Hem vist grans llançadors de falta, molts, però aquesta efectivitat tan alta que està tenint l’últim any i aquest, no ho sé... Serà difícil trobar una efectivitat tan gran”, va apuntar.

Sobre el partit, va reconèixer que els va costar obrir el marcador però va celebrar el treball de l’equip. “Ens ha costat marcar aquest primer gol, i a la segona part malgrat començar bé un marcador tan curt sempre influeix, transmet la sensació que en una jugada et poden empatar. Després del segon gol, que ha costat, ha estat tot una mica més senzill”, va reconèixer.

Va celebrar també el bon partit d’Ousmane Dembélé, autor del 2-0 en una jugada individual que no va parar de provar. “Som un equip que maneja el joc de posició, però els de davant han de tenir aquest punt de desbordament per superar l’última línia, amb desequilibri. En competició s’ha de córrer a l’espai, driblar i definir, jugar a l’un contra un i allí hi ha Dembélé”, va apuntar.

D’altra banda, el president Josep Maria Bartomeu va dir en una entrevista a Onda Cero que esperarà Ernesto Valverde fins al proper mes de març. “Valverde té una opció per seguir una temporada més. M’agradaria perquè estem contents amb el seu treball”.

Per la seua banda, el tècnic del PSV i exjugador blaugrana, Mark van Bommel, va declarar que “el 4-0 em sembla un resultat massa voluminós”.

tracking