BÀSQUET PRETEMPORADA

Derrota a Osca del Força Lleida

Massine Fall i Nil Brià esperen capturar un rebot.

Massine Fall i Nil Brià esperen capturar un rebot.DIARIO DEL ALTOARAGÓN

El Força Lleida va encaixar ahir a Osca la tercera derrota de la pretemporada després de caure contra el Peñas per un ajustat 69-61. En un partit igualat, com el de dissabte al trofeu Ciutat de Lleida, Jorge Serna va continuar fent proves malgrat no poder comptar amb dos de les seues peces fonamentals a l’esquema, Ablaye Mbaye i Fernando Sierra. El tècnic sí que va poder veure en acció l’aler pivot nord-americà Eric Stutz, que va disputar els primers minuts de pretemporada després de superar una lesió de turmell.

La igualtat va ser la tònica de tot el partit amistós disputat al Palacio de los Deportes, amb un 15-13 de sortida a favor dels oscencs. La reacció del Força Lleida no es va fer esperar i, en els minuts de més encert de cara a cistella, va aconseguir capgirar el marcador abans d’arribar al descans (35-38).

El guió es va mantenir durant la segona meitat del matx, encara que la davallada física del Força Lleida a causa de la falta de rotació va ser notable. Aquesta circumstància la va aprofitar el Peñas Osca per tornar a posar-se davant abans d’arribar als últims deu minuts (55-53). La igualtat es va trencar en aquest últim parcial, ja que per als lleidatans va ser la seua pitjor versió en atac, anotant només 8 punts i deixant en safata la victòria al Peñas, que va venjar així la derrota de dissabte al Barris Nord.

Jorge Serna va manifestar després del partit que “ha estat una matx molt competit, com el de dissabte. Els dos equips han estat molt físics, amb molta intensitat”. El tècnic del Força Lleida va afegir que “el nivell de la Lliga ha pujat enguany i nosaltres hem fet un gran esforç per millorar la plantilla. Sembla que som equips molt similars quant a nivell i aspiracions. Els dos hem de treballar molt i començar bé, agafant confiança perquè no ens passi com la temporada passada, en la qual vam passar molts nervis”, va afegir l’entrenador lleidatà.