SEGRE

Márquez inaugura "el primer revolt" de la seua trajectòria esportiva a l'Aragó

Col·loquen un obelisc en roca de sis tones i color ocre

Márquez inaugura

Márquez inaugura "el primer revolt" de la seua trajectòria esportiva a l'AragóEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) ha inaugurat "el primer" revolt de la seua trajectòria esportiva, que dóna nom al gir número deu del circuit de Motorland Aragón, on s’ha col·locat un obelisc en roca de sis tones i color ocre, realitzat amb terra de la zona i una inclinació de 22 graus, obra de l’escultor José Miguel Abril.

Entre les autoritats presents al costat del amb pilot i l’artista protagonista de l’obra i natural d’Alcanyís, hi va haver Carmelo Ezpeleta, Marta Gastón (presidenta de MotorLand i consellera d’economia, indústria i ocupació del Govern d’Aragó) i Juan Carlos Gracia, alcalde d’Alcanyís. "He d’agrair al circuit d’Aragó i a tota la gent que ha fet possible que tingui un revolt en un circuit del Mundial, i quina millor manera que compartir aquest moment amb tota la gent que fa possible això, que és tot el meu equip, la gent, els periodistes i tot el Fan Club, al qual esteu sempre donant suport al cent per cent, en els bons i en els mals moments", va assenyalar Marc Márquez en el moment de la presentació del monòlit.

"La pressió és allà. Ho hem de fer bé aquest cap de setmana, però hi ha un Mundial i tocarà controlar aquestes ganes, encara que tenir un revolt aquí, segur que demà, en el primer entrenament, el primer que faré quan passi per aquí serà mirar de reüll el monument," va reconèixer el pilot de Repsol Honda. "A veure com es veu des de la pista, que és important també! Però només la primera, que en la segona passaré endollat ja," va dir en to jocós el líder del mundial, que en funció dels resultats que es registrin en el Gran Premi d’Aragó podria sentenciar el títol en la següent cita del campionat.

Marc Márquez va incidir en el fet que li feia "il·lusió, sobretot pel lloc, ja que Aragó és un lloc que des de la primera vegada que vaig venir és molt especial, està molt a prop de Lleida, que és el meu camp base en la vida i quan m'ho van proposar, fa dos anys ja, no estava gaire d’acord, ja que aquestes coses em donen molt respecte, però tenir un revolt en un dels millors circuits del món, al final vaig pensar, em va tirar a la piscina". "Aquest any tinc ja una de les millors corbes o de les que més m’agraden en el mundial, i ara serà recordat, en especial per això, però caldrà intentar rematar tot el diumenge perquè sigui un cap de setmana rodat", va afirmar Márquez.

El pilot de Repsol Honda va explicar els motius pels quals li agrada aquest revolt: "Havia de ser un revolt d’esquerres, aquest és el punt número u, que són les que se’m donen millor, i en un circuit d’esquerres i amb corbes d’esquerres que són les que se’m donen millor". "Surts del tirabuixó, segona i tercera velocitat, i és una de les meues corbes favorites i de les que se’m dóna millor perquè arriba un punt a meitat del revolt que el cap et demana de tallar gas, però el cor et diu que obris l’accelerador i vas derrapant d’esquerres i això doncs és dels revolts que m’agrada i que normalment se’m dóna molt bé", va afegir.

"Quan el circuit d’Aragó em va proposar quin revolt volia, vaig pensar en el que hi ha davant de la tribuna del fan club, però era de dretes i aquests no se’m donen tan bé, així que prefereixo aquest d’esquerres i veurem si podem fer aquí algun avançament," va comentar Marc Márquez.

En ser preguntat per la possibilitat que fos una altra corba l’elegida, Marc Márquez va afirmar: "No et pots guiar per la fotografia, t’has de guiar pel cor i aquesta és la corba quan estic rodant a l’Aragó en la que sempre penso en arribar, ja que és de les que m'ho passo millor, i és un dels revolts a cegues més difícils del circuit."

tracking