SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

"Tenim un equipàs i l'objectiu ha de ser ascendir a Segona A"

Josimar Quintero i Jaime Almagro, durant la seua presentació.

Josimar Quintero i Jaime Almagro, durant la seua presentació.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josimar Quintero i Jaime Almagro coincideixen que l’objectiu del Lleida Esportiu és l’ascens a Segona A, ja que “tenim un equipàs, hi ha molta competència en totes les línies”. Cap dels dos jugadors encara no ha tingut l’oportunitat de debutar a la Lliga, encara que són conscients que la titularitat és més cara que mai després de la bona arrancada. “Sé que el tècnic em demanarà el màxim i m’agrada que sigui així. He de millorar en alguns aspectes i cal donar-ho tot en els entrenaments per poder entrar a la convocatòria”, va assenyalar ahir Quintero durant la seua presentació.

L’equatorià, de vint-i-un anys i cedit pel Chelsea, va jugar el cap de setmana amb el filial de Primera Catalana i va admetre que “hem d’estar preparats per al que ens demani l’entrenador i per això és bo que anem tenint minuts”. Per la seua banda, Almagro, cedit pel Saragossa, s’ha recuperat d’un esquinç de genoll i estarà a disposició d’Albadalejo aquest diumenge contra el Cornellà.

“Tinc moltes ganes de debutar al Camp d’Esports perquè el Lleida té una gran afició. L’important és fer un bon any i competir a un alt nivell. A poc a poc anirem veient els nostres objectius, però ara la meua màxima il·lusió és poder jugar davant de la nostra afició.”

tracking