BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Cara i creu per al Cadí la Seu al triangular disputat a Benasc

Perd amb el Mann Filter i guanya l’Araski

L’expedició urgellenca va anar a Benasc al complet.

El Cadí la Seu va millorar sensacions al triangular que ahir va disputar a Benasc contra dos dels rivals que tindrà a la Lliga, Mann Filter Saragossa i Araski, que la temporada passada van quedar al davant a la classificació. Els dos partits se’n van dividir en cinc quarts de sis minuts cadascun, en què Bernat Canut va fer moltes rotacions. Després de la clatellada encaixada diumenge a l’estrena davant del València, les urgellenques van millorar en defensa i van saldar el triangular amb una derrota davant les aragoneses (40-27) i una victòria amb les vitorianes (32-22). El primer duel, en el qual van destacar Kraker i Vilaró, es va mantenir igualat fins a l’últim període, quan el Mann Filter li va endossar un parcial de 14-2. Al segon duel, el Cadí va intensificar la defensa i va manar gairebé des del principi, fins que va trencar el partit a l’últim quart, gràcies a l’aportació de Bahí i Kraker.

Canut, que va poder comptar amb totes les jugadores a excepció de Richards, va valorar positivament el doble duel. “Anem creixent a poc a poc. Hem jugat amb duresa, però som un equip jove que encara ha de millorar molt en aquest sentit perquè la Lliga ens obligarà a fer-ho”, va assenyala. Ara l’equip rebrà diumenge el Tolosa i el dia 3 d’octubre jugarà la semifinal de la Lliga Catalana amb el Sant Adrià, encontre en el qual es esperar que ja hi pugui ser Richards, que està previst que arribi aquest dilluns que ve després de salvar els problemes que va tenir amb el visat.

En cas de superar aquesta ronda, les urgellenques disputaran la final autonòmica amb el Girona el 7 d’octubre, en el que serà l’últim test abans d’afrontar el debut a la Lliga Femenina amb l’Ensino de Lugo, un dels acabats d’ascendir.