SEGRE

GOLF SUCCESSOS

Centenars d'estudiants acomiaden Celia Barquín a la seua universitat

Amics i companys amb llaços grocs, el seu color preferit.

Amics i companys amb llaços grocs, el seu color preferit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars d’estudiants, professors i amics es van reunir ahir al campus de la Universitat d’Iowa per recordar Celia Barquín, la jove que va ser assassinada mentre jugava a golf en un camp proper al complex universitari.

Barquín, que aquest any es trobava cursant el cinquè any d’Enginyeria Civil i que tenia previst graduar-se la primavera que ve, era una de les cares més reconeixibles dels Ciclons, l’equip esportiu de la universitat.

El cos sense vida de Barquín, de 22 anys, va ser trobat dilluns per la policia al camp de golf Coldwater. Poc després de la troballa, les autoritats van arrestar Collin Daniel Richards, de 22 anys, que hauria comentat a un conegut sentir la “necessitat” de “de violar i matar una dona”, segons la policia, i que en aquests moments es troba a disposició judicial sota fiança de cinc milions de dòlars. El presumpte assassí podria enfrontar-se a cadena perpètua sense cap possibilitat de llibertat condicional si és declarat culpable d’assassinat en primer grau.

La previsualització, en la qual el presumpte agressor de Barquín coneixerà el delicte del qual se l’acusa, s’ha fixat per al dia 28 a les 13.00 hores (hora local), segons informa el diari local Des Moines Register.

tracking