BÀSQUET SUPERCOPA ACB

El Barcelona voreja la remuntada davant del Baskonia a semifinals

Artem Pustovyi disputa una pilota amb Matt Janning, del Baskonia.

Artem Pustovyi disputa una pilota amb Matt Janning, del Baskonia.EFE

El Baskonia va superar ahir el Barça (76-79) a la primera semifinal de la Supercopa i es jugarà avui el títol contra el Reial Madrid, que va batre el Monbus Obradoiro (61-81). Els blaugrana, malgrat veure’s 20 punts per sota al marcador, van estar a punt de remuntar. Al descans es va arribar amb un 34-49 que situava el Baskonia com a clar aspirant a la final. Però Pesic va aconseguir donar caràcter als seus i va portar el Barça a vèncer un tercer quart en què va passar de perdre per 20 punts (36-56) a només per 8 (56-64). A un punt es va posar el Barça després d’un triple de Kuric (72-73) i amb tres minuts de joc, però Shengelia va aparèixer i va ser clau. Un parcial de 6-0 per al Baskonia semblava segellar el triomf (72-79), però aquest Barça no es rendeix. Queda molt treball per fer al Palau, però sembla que Pesic no permetrà els seus esborrar-se d’un partit aquesta temporada. Pangos i Kuric, que van il·lusionar com Smits entre els nous, van deixar el 76-79 final.