SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna diu que l'objectiu serà evitar el descens

“Hem d’acabar per sobre de tres equips a la fase regular”

Eric Stutz, ahir a la presentació com a nou jugador del Força Lleida.

Eric Stutz, ahir a la presentació com a nou jugador del Força Lleida.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic del Força Lleida, va assenyalar ahir que l’equip i l’afició ha de ser conscient de l’extrema dificultat de la LEB Or i, en aquest sentit, “ser realistes i conèixer el nostre objectiu. A tots ens agradaria ascendir a la Lliga ACB, però això té una relació directa amb el pressupost. No som dels capdavanters si veus les plantilles d’equips com Bilbao, Betis, Melilla, Palència i Palma, entre d’altres. Llavors el nostre objectiu ha de ser acabar per sobre de tres equips al final de la fase regular. Això vol dir que no anirem a guanyar tots els partits començant per la Palma? Per descomptat que no”, va afegir.

Respecte a la plantilla, Serna va admetre que “es va intentar fitxar Trias, però la conversa va durar trenta segons. Els referents a la Lliga costen diners i nosaltres també en tenim alguns, com Miki Feliu, Mbaye i Djuran. També hem fet moltes apostes i la gent n’ha de ser conscient. Kyei ve d’Austràlia i desconeix la competició, igual que Turner. Chapela debutarà a la LEB Or, però el vam fitxar perquè creiem que està àmpliament capacitat per jugar amb el Força Lleida”. Finalment, va assenyalar: “Que no tinguem una dedicació exclusiva no vol dir que no siguem uns professionals, perquè tots estem treballant vint-i-quatre hores per l’equip”.

Per la seua banda, Eric Stutz va ser presentat ahir de forma oficial com a jugador del Força Lleida i espera poder disputar els primers minuts oficials demà (18.30 hores) davant del Barça B.

tracking