SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Albert Folguera: “Ara serem un rival a batre”

El Lleida Llista obre avui l’OK Lliga rebent el Sant Cugat, acabat d’ascendir

El Lleida Llista és a punt per a una temporada il·lusionant, tant a nivell estatal com internacional.

El Lleida Llista és a punt per a una temporada il·lusionant, tant a nivell estatal com internacional.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista obre avui (12.00) l’OK Lliga enfrontant-se a l’Onze de Setembre al Sant Cugat, un conjunt acabat d’ascendir que promet donar guerra a l’equip que dirigeix Albert Folguera. “El millor per a un acabat d’ascendir és començar fora de casa, perquè saben que no tenen cap pressió i aquest és el gran perill del partit”, va manifestar el tècnic llistat. L’única novetat que presentarà el Llista respecte a la temporada passada serà Maxi Oruste, que va assenyalar que “vinc amb moltes expectatives. Provarem d’apujar més el llistó, ja que veig l’equip molt bé de cara a la competició”. Per la seua part, el capità Andreu Tomàs, va manifestar que “el nostre primer objectiu serà guanyar el Sant Cugat. Tothom ho dóna per fet i no és així. Ens costarà molt perquè és un rival que acaba d’ascendir, és el primer partit de Lliga i vindran amb una il·lusió difícil d’igualar. Hem de començar a demostrar tots els reptes que ens hem proposat”.

Folguera és conscient que la temporada és, a parts iguals, il·lusionant i complicada per al Lleida Llista. “Els jugadors estan motivats, malgrat que saben que encara poden millorar més. No serà fàcil perquè ara ja som un rival a batre, no serem uns desconeguts i serà molt més complicat sorprendre la resta d’equips. Tanmateix, crec que tenim qualitat per aconseguir-ho”, va assenyalar el tècnic.

L’argentí serà l’única novetat i avui debutarà a la competició amb la samarreta del Lleida Llista

Sobre el rival d’avui a l’Onze de Setembre, Folguera va dir que “encara que no els he vist jugar gaire durant aquesta pretemporada, són un equip jove, amb jugadors tècnics i amb talent”. El Sant Cugat es va proclamar la temporada passada subcampió de Primera Nacional, al finalitzar a només un punt del campió, el Calafell, i un dels seus referents serà Pau Gilabert, que durant el curs anterior va causar sensació en la categoria de plata a l’anotar 29 gols i donar 11 assistències.

tracking