BÀSQUET LLIGA ACB

Andorra i Manresa omplen el pavelló de Balaguer en un partit de pretemporada de l’ACB de caràcter benèficJOAN BOVÉ

L’Andorra es va imposar ahir al Manresa (66-85) en un partit de pretemporada de la Lliga ACB que va omplir les grades del pavelló de Balaguer amb prop de 600 persones. L’amistós va tenir caràcter benèfic, ja que les despeses federatives de l’organització del partit, prop de 1.500 euros, aniran destinades íntegrament a una associació o entitat sense ànim de lucre. En l’apartat esportiu, el partit va començar amb un marcador igualat, ja que tots dos equips estaven empatats al final del primer quart (17-17) i al descans es va arribar amb un lleuger avantatge per al Manresa (39-38). Els del Principat van ser capaços de capgirar el marcador en el tercer quart (53-61) i sentenciar en un gran últim parcial, que finalment els va donar la victòria a Balaguer.