SEGRE

BÀSQUET SUPERCOPA ACB

El Reial Madrid obté la cinquena Supercopa contra un gran Baskonia

Sergi Llull, escollit millor jugador del torneig

La plantilla del Reial Madrid posa amb el trofeu de la Supercopa.

La plantilla del Reial Madrid posa amb el trofeu de la Supercopa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va conquerir ahir la cinquena Supercopa Endesa després de guanyar als punts una final d’alt voltatge que s’hauria pogut emportar qualsevol, ja que el Kirolbet Baskonia va vendre cara la seua derrota i només la davallada dels últims minuts va permetre un nou èxit de l’equip entrenat per Pablo Laso (80-73).

La reedició de l’última final de lliga no va defraudar ningú. Tots dos conjunts van mostrar el seu millor bàsquet a pocs dies de l’inici de la Lliga i només la constància del Reial Madrid, liderat de nou per Sergi Llull i amb bones actuacions de Facundo Campazzo i Klemen Prepelic, va decantar el triomf per als blancs, que s’emporten la Supercopa quatre anys després del seu últim èxit. Llull, que ja va liderar l’equip a la semifinal davant del Monbus Obradoiro, va ser el màxim anotador de la final, amb 15 punts, als quals va afegir dos rebots, tres assistències i tres recuperacions per a una valoració de 15 i va ser elegit millor jugador del torneig per segon cop en la seua carrera.

D’altra banda, el nord-americà Matt Thomas, nou jugador del València Bàsquet, es va proclamar guanyador del concurs de triples al superar a la final Óscar Herrero, classificat al concurs popular i que va sorprendre tothom a l’eliminar el gran favorit, el madridista Jaycee Carroll. A la final, Thomas va anotar 26 punts pels digníssims 23 del seu oponent. Thomas relleva Marcus Eriksson com a campió.

tracking