Estrena immillorable del Pardinyes contra el Palma

Els lleidatans van arribar a tenir un avantatge de 27 punts en el marcador

Un jugador del Palma intenta superar-ne un altre del Pardinyes.

Un jugador del Palma intenta superar-ne un altre del Pardinyes.MAGDALENA ALTISENT

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va tenir ahir una estrena de lliga immillorable després de vèncer amb autoritat el Palma Air Europa per 84-61. Els de Gerard Encuentra van tenir problemes per trobar el seu lloc a la pista però quan ho van aconseguir el partit es va trencar i els lleidatans van deixar els mallorquins molt enrere en el marcador.

A l’arrancada del matx els nervis i les imprecisions característics dels inicis de temporada van fer efecte en tots dos equips. Així, el partit es va convertir en una successió de ratxes, el Pardinyes s’escapava i el Palma reaccionava ràpidament per assecar la diferència. Malgrat això, van ser els balears els primers a apropiar-se el ritme de l’encontre, i encara que el Pardinyes els va cedir la iniciativa en el joc, mai no ho va fer en el marcador. Al final de la primera meitat, la igualtat a la pista es reflectia perfectament en un estretíssim marcador (41-37).

A la represa, el partit va canviar completament de color. Els lleidatans es van començar a sentir còmodes, mentre que al costat visitant el cansament provocat per la curta rotació i el viatge va començar a sentir-se. El Pardinyes va intensificar llavors la seua defensa i va tancar millor el rebot defensiu, negant al Palma les segones opcions de llançament que a la primera meitat l’havien mantingut en el partit. Així doncs, quan el Pardinyes va voler va agafar les regnes i es va escapar en el marcador. En els sis primers minuts del tercer quart el Palma tan sols va poder anotar dos punts, que al final del quart només van augmentar a 9 (84-61). L’últim quart va ser un tràmit, amb un marcador ja inabastable per a un Palma enfonsat tant moralment com físicament. El Pardinyes va arribar llavors a tenir un avantatge de 27 punts, tot i que al final del partit es va quedar en 23 (84-61).