SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“No tenen res a perdre”

Ernesto Valverde va destacar que el partit d’avui contra el Girona és perillós perquè el rival jugarà “sense complexos” || “Em sembla incomprensible tant de soroll”, va dir sobre el duel a Miami

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit d’avui amb el Girona.

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit d’avui amb el Girona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va mostrar ahir certa preocupació pels gols que encaixa el Barça i va exigir als blaugranes més tensió en les arrancades dels partits, destacant que el duel d’avui (20.45, Movistar Partidazo) contra el Girona serà molt perillós perquè “ells no tenen res a perdre”. “El Girona ja va fer una bona campanya l’any passat, amb una mentalitat molt de jugar a l’atac i ara estan igual. Si bé els dos primers partits no van ser bons, ara estan millor. Juguen per guanyar, sense complexos i saben que no tenen res a perdre. A més, Eusebio sempre planteja els partits per guanyar-los, anant-hi en contra”, va analitzar el tècnic.

Més enllà dels tres punts en joc del duel de la cinquena jornada de Lliga, Valverde va haver de bregar amb el “sorprenent soroll que genera un partit d’aquí a quatre mesos”, marcat pel possible trasllat a Miami, una cosa que “interessa poc als protagonistes d’aquest partit. L’important és que es jugarà, ja veurem on. Però el que m’importa és el de demà –per avui–. Em sembla incomprensible tant de soroll, però suposo que cal estirar la goma”.

“La d’interior és una posició que coneix, és veritat que condiciona, però aporta equilibri”

Per al partit contra els blanc-i-rojos, Valverde comptarà pràcticament amb tota la plantilla, per la qual cosa hi podria haver canvis en l’alineació. “Hem d’estar molt fins i ja veurem quins canvis hi ha o si n’hi ha”, va explicar. D’entre els que semblen fixos contra els gironins hi ha Coutinho. Del brasiler es va desfer en elogis tant si juga d’interior esquerrà o en el perfil esquerre de l’atac encara que comprometi el balanç l’equip. “La d’interior és una posició que coneix, en què es desenvolupa bé. Sabem que la seua manera de jugar és molt vertical, en cas de jugar-se-la, de vegades en zones més endarrerides i és veritat que condiciona, però aporta molt desequilibri”. També va dir que “pot jugar a la dreta com amb Brasil”.

El tècnic del Barça també va tenir paraules per al francès Ousmane Dembélé, del qual no li “sorprèn” el rendiment al camp, ja que en coneixen “el potencial” i esperen “que les seues recents actuacions siguin només el punt de partida”.

tracking