SEGRE

HOQUEI PATINS PRETEMPORADA OK LLIGA FEMENINA

Presentació amb triomf

El Vila-sana es va presentar davant de l’afició amb un triomf contra el Bigues i Riells || L’equip del Pla d’Urgell comptarà aquest any amb deu equips

Fotografia conjunta dels jugadors dels deu equips amb els quals comptarà aquest any el Club Patí Vila-sana.

Fotografia conjunta dels jugadors dels deu equips amb els quals comptarà aquest any el Club Patí Vila-sana.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Patí Vila-sana va presentar ahir davant de la seua afició els equips en una jornada de celebració que va acabar amb el partit entre el primer equip del club del Pla d’Urgell i el Bigues i Riells. Es tractava del partit corresponent a la primera jornada de la Copa Penedès, que va acabar amb un marcador de 4-2, favorable al conjunt groc.

Enguany, el Vila-sana comptarà amb deu equips repartits en diferents categories: escola; iniciació prebenjamina; benjamina; alevina; minifem; fem-12; fem-14; fem-16; i els dos equips sèniors, el primer equip que estarà per segon any consecutiu a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal i el filial que jugarà a Segona Catalana.

Després d’una desfilada davant de l’afició de tots els equips i després de les fotografies oficials, el primer equip es va enfrontar al Bigues i Riells, en un partit que va servir com a debut per a tots dos conjunts a la Copa Penedès. Les del Pla d’Urgell van acabar emportant-se la victòria cap a casa per 4-2, encara que van evidenciar que hauran de corregir diversos aspectes del joc abans de l’estrena a l’OK Lliga el proper 20 d’octubre, que disputaran contra el Palau de Plegamans.

El partit va anar acompanyat de molt poc control i molta precipitació i imprecisions en tots dos conjunts, conseqüència, probablement, de la falta de rodatge encara dels equips. Es van veure dos conjunts llançats constantment a la recerca de la porteria rival, fet que va fer que el partit fos molt vistós i entretingut per al públic.

Victòria Porta va ser l’encarregada d’inaugurar el marcador aquest any al pavelló de Vila-sana i al seu gol es van afegir tres gols locals més, obra de la nova incorporació de l’equip Cata Flores, de Teresa Payà i de Laura Cid.

Fotografia conjunta dels jugadors dels deu equips amb els quals comptarà aquest any el Club Patí Vila-sana.

Fotografia conjunta dels jugadors dels deu equips amb els quals comptarà aquest any el Club Patí Vila-sana.JOAN GÓMEZ

tracking