HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Primera derrota del curs

L’Associació cau però ofereix una bona imatge contra el Sant Joan Despí || Els mals minuts inicials de les lleidatanes van ser un llast massa gran

Una jugadora de l’Associació intenta avançar davant de dos rivals.

Una jugadora de l’Associació intenta avançar davant de dos rivals.SEGRE

L’Associació no va poder donar continuïtat a la victòria de la setmana passada davant de l’Agustins Alacant en l’estrena en Lliga i va caure ahir a la pista del Sant Joan Despí per 27-23. Malgrat la derrota, les lleidatanes van oferir una bona imatge i van fer mèrits per endur-se almenys un empat davant d’un dels equips teòricament més potents de la categoria. Tampoc hi van ajudar les cinc baixes amb què l’Associació arribava al partit.

Les lleidatanes no van començar el matx amb bon peu, especialment en l’apartat defensiu. Fruit d’això, el Sant Joan Despí va aconseguir aviat una renda de 4 gols que li va permetre afrontar la resta de partit amb una certa tranquil·litat. Tampoc estava fina de cara a la porteria l’Associació, que aconseguia llançaments però patia per anotar-los. Malgrat això, les lleidatanes van arribar a col·locar-se a només dos gols del Sant Joan Despí a l’equador de la primera meitat, encara que les barcelonines van reaccionar ràpidament i van tornar a estirar la diferència fins als quatre gols a la conclusió de la primera meitat (15-11).

A la represa, l’Associació va sortir a la pista moralment tocada i el Sant Joan Despí va aprofitar per endossar-li un parcial de 4-1 en els primers tres minuts de joc.

Semblava doncs que les de Miroslav Vujasinovic s’enfonsarien encara més, però després d’un temps mort el panorama es va transformar completament. L’Associació va canviar la defensa de 6-0, que no estava funcionant, a una 5-1 per pressionar el rival. A partir d’aquest moment la imatge de les lleidatanes va fer un gir, van començar a recuperar pilotes, a traçar bons contraatacs i a retallar el desavantatge. Així, a cinc minuts per al final del partit el marcador era de 24-22, amb pilota per a les lleidatanes.

Tanmateix, la resposta de les barcelonines, juntament amb una sèrie de decisions arbitrals dubtoses, es van encarregar d’apagar la reacció de l’Associació, que va acabar sucumbint.