EL MILLOREL PITJOR

El Tàrrega fa fora el tècnic

Naufraga a casa contra la Rapitenca encaixant una golejada que provoca la destitució fulminant de Víctor Vera després que acabi el partit || L’equip blaugrana és cuer amb un sol punt

Un jugador del Tàrrega en pressiona un de la Rapitenca.

Un jugador del Tàrrega en pressiona un de la Rapitenca.XAVIER SANTESMASSES

La UE Tàrrega, que encara no coneix la victòria després de quatre jornades i és cuer amb un sol punt, va rebre ahir un sever correctiu a casa davant de la Rapitenca, que la va golejar per 1-5, la qual cosa va costar la destitució fulminant al tècnic de l’equip blaugrana Víctor Vera.

Demà dimarts, amb tota probabilitat, la junta directiva del club anunciarà el nom del nou entrenador perquè ja dirigeixi l’equip la jornada vinent al camp del líder Mollerussa.

Ningú es podia imaginar que el partit contra la Rapitenca acabés com va acabar. I és que els locals van començar bé el matx, arribant amb cert perill a l’àrea rival, amb ocasions de Jofre als minuts 3 i 5. Tanmateix, igual que va passar en els dos últims partits jugats a domicili, tot va canviar amb la primera aproximació de la Rapitenca a la porteria local a partir del minut 14, quan Iván s’encarregava de col·locar el 0-1 en el marcador.

Sense temps perquè els homes de Víctor Vera poguessin reposar-se del cop rebut, Dilla establia cinc minuts després el 0-2. El desastre anava en augment quan poc després van arribar el tercer i el quart, que van sorprendre propis i estranys. El Tàrrega estava totalment noquejat i en mans d’una Rapitenca que encara tindria temps per marcar el 0-5 abans del descans, obra de Dilla al minut 41.

A la segona part, els canvis introduïts per Víctor Vera van donar més frescor i un altre dinamisme a l’equip targarí, que va jugar força millor del que ho havia fet en els primers 45 minuts.

Després d’algunes ocasions de gol fallides, va ser al minut 62 quan una bona jugada per la banda dreta de Ferran la va poder culminar Jofre amb el gol de l’honor blaugrana. La UE Tàrrega hauria pogut anotar, a partir de llavors, algun gol més per maquillar el resultat perquè de nou Jofre (65’), Joni (79’) i Vargas (85’) van tenir bones oportunitats per marcar. Al final, un 1-5 que deixa el Tàrrega últim a la taula amb un empat i tres derrotes.

“M’ha sorprès una mica, creia que en parlaríem”

El ja extècnic de la UE Tàrrega, Víctor Vera, va assegurar després de conèixer la destitució que no s’ho esperava. “M’ha sorprès una mica. Esperava parlar de la situació. Veure quins problemes veien els directius i dir-los jo també el que veia i quins jugadors estaven implicats. Buscar entre tots una solució”, va assenyalar Vera.