SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albadalejo: "El gol de l'1-1, imperdonable"

Gerard Albadalejo qualifica de greu error la jugada que va suposar l’empat del Cornellà i assegura que caldrà treballar-les molt més || Reconeix que passat el descans va ser difícil jugar bé

Juanto Ortuño intenta superar Manu Torres, un dels tres centrals que va alinear el Cornellà al Camp d’Esports.

Juanto Ortuño intenta superar Manu Torres, un dels tres centrals que va alinear el Cornellà al Camp d’Esports.ÒSCAR MIRON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo, encara que va acceptar com a bo l’empat davant del Cornellà, va reconèixer així mateix a la sala de premsa del Camp d’Esports que “la badada que hem tingut a la jugada de l’1-1 no pot tornar a passar. Ha estat una cosa imperdonable. Solucions? Seguir entrenant-nos i treballant més i més aquestes jugades a pilota parada perquè no ens marquin més gols d’aquesta manera. No hi ha volta de full”.

Sobre el partit va assegurar que havia variat el plantejament d’altres partits, amb un centre del camp molt més ofensiu, perquè “volíem que passessin coses. El Cornellà jugava amb cinc defenses i la nostra idea és que nosaltres els encaréssim també amb cinc jugadors i que tres homes pressionessin els seus tres centrals. Hem arriscat de sortida i després de centrar-nos en el joc hem encertat a la primera arribada clara que hem tingut. El partit hi era, o semblava estar encarrilat, però el Cornellà ha reaccionat ràpid i ha tingut la fortuna d’empatar poc després. Amb tot, hem fet una bona primera meitat”.

Sobre el segon temps, l’entrenador del Lleida va reconèixer que ja havia estat una altra cosa. “Ho hem intentat però el Cornellà amb prou feines ens ha deixat opció de poder jugar. El partit ha estat massa travat. Nosaltres ho hem intentat, torno a insistir, i hem tret tota l’artilleria que teníem a la banqueta, però no hem tingut opcions d’aconseguir els tres punts tret d’aquest cop de cap final d’Alpha al temps afegit.”

Com a lectura positiva, Gerard Albadalejo va recordar que “malgrat que hàgim empatat, seguim encara sense perdre a la Lliga”.

“A la segona part ens ha tocat defensar” Xavi Calm, el tècnic del Cornellà, va donar per bo l’empat encara que va reconèixer que “en el primer temps potser n’hauríem pogut marcar algun més, ja que hem estat superiors a un bon Lleida. Al segon, en canvi, ens ha tocat defensar perquè el Lleida ha pressionat molt més”. Per a l’entrenador barceloní, “empatar aquí sempre és un bon resultat”.

Juanto Ortuño intenta superar Manu Torres, un dels tres centrals que va alinear el Cornellà al Camp d’Esports.

Juanto Ortuño intenta superar Manu Torres, un dels tres centrals que va alinear el Cornellà al Camp d’Esports.ÒSCAR MIRON

tracking