EL MILLOREL PITJOR

Repartiment de punts just

El Térmens es va avançar de penal, però el Castellserà va reaccionar ràpidament per empatar || Va ser un partit en el qual no hi va haver pràcticament ocasions per part de cap dels equips

Foto d’equip del Térmens, que estrenava una nova equipació amb la senyera, abans de la disputa del partit.ROSER JENNIFER

El Térmens i el Castellserà es van repartir ahir els punts a l’acabar el partit que els va enfrontar amb un empat en el marcador (1-1). Els dos gols es van marcar als compassos finals del partit, obra del local Robert Fortuny i del visitant Josep Pàmpols. Va ser un matx en el qual el joc es va concentrar sempreal centre del camp i en què cap dels equips no va disposar pràcticament d’ocasions. Amb aquest resultat, el Térmens continua amb estancat a la classificació, després de la prometedora victòria de la primera jornada al camp de l’Agramunt, i encadena tres jornades sense guanyar, a més d’empatar davant del Castellserà també ho va fer amb l’Organyà i va caure derrotat en un encontre amb el Solsona. Per la seua part, el Castellserà també baixa posicions a la taula classificatòria a l’acumular ja dos jornades sense guanyar (va encaixar una derrotar la setmana passada amb el Palau d’Anglesola). El partit d’ahir va començar tan igualat com va acabar. Tots dos equips van sortir a la gespa amb molt poca ambició ofensiva i es van dedicar a estudiar-se mútuament des del mig del camp. Els centrecampistes es van convertir, doncs, en els amos del partit. Amb el pas dels minuts, el Térmens va començar a aproximar-se a la porteria defensada per Andrei Lazar, encara que sense inquietar gaire el porter visitant. El Castellserà, per la seua part, també va fer algun xut tímid però, de nou, sense complicar gaire la vida a la defensa del Térmens. D’aquesta manera, a la finalització de la primera meitat, l’electrònic continuava reflectint el 0-0 inicial.

A la segona part tampoc ningú es va atrevir a llançar-se a buscar el gol, de manera que va seguir el joc de toc. Les ocasions, doncs, van continuar brillant per la seua absència, malgrat que a tres minuts per al final, quan l’empat a zero ja semblava una cosa inevitable, el joc es va animar i van arribar els gols.

El Térmens es va avançar després que el col·legiat assenyalés un penal claríssim per una traveta dins de l’àrea, que Robert Fortuny es va encarregar de convertir en gol. El gol local va despertar de cop els visitants, que poc més d’un minut després van aconseguir tornar a equilibrar l’electrònic aprofitant una sacada de falta lateral que va servir Roger Camelles perquè rematés Josep Pàmpols.