Triomf de prestigi del Borges

Guanya al camp de l’històric Júpiter i suma la segona victòria seguida lluny del seu camp || Dos gols de Joel i Torné a la primera meitat van encarrilar el partit per als de les Garrigues

Dos jugadors del Borges intenten frenar l’avanç d’un rival del Júpiter.

Dos jugadors del Borges intenten frenar l’avanç d’un rival del Júpiter.CE JÚPITER

El Borges va aconseguir ahir un triomf de prestigi al camp de l’històric Júpiter (1-2), en un duel que els lleidatans van encarrilar a la primera meitat gràcies als dos gols de Joel i Torné. Al segon assalt, el conjunt de Cazorla va saber aguantar el resultat malgrat que Josevi va retallar diferències per als locals i va posar en perill la segona victòria seguida fora del Municipal. El Borges va arrancar molt ben posicionat al camp i el domini va ser altern durant els primers compassos. La primera ocasió va ser per als lleidatans, quan als deu minuts la defensa local va haver de lluitar durament per treure una centrada enverinada a l’àrea. Torné va tenir una nova ocasió per al Borges als 25 minuts, quan sol davant Víctor es va deixar la pilota enrere, en un moment en què semblava que l’esfèric no arribava a les àrees. El Júpiter va contestar poc després, amb una centrada que es va passejar per davant de l’àrea de Xammar sense trobar-hi un rematador. Va ser al minut 30 quan el Borges va trobar el premi a la insistència. Aitor va centrar des de la banda i Joel només va haver d’empènyer la pilota per fer pujar en el marcador el 0-1. Doblas va desaprofitar l’ocasió de sentenciar i els barcelonins van estar a punt de marcar després d’una contra que va haver de salvar el porter lleidatà. Al temps afegit del primer temps va arribar el 0-2 per al Borges. Després d’un córner a favor del Júpiter, el conjunt de les Garrigues va llançar una ràpida contra que va culminar Torné després de disparar des de fora de l’àrea. La pilota va colpejar el pal esquerre de Víctor i es va convertir en el segon gol per a un gran Borges. La segona meitat no hauria pogut començar pitjor per als lleidatans, ja que van encaixar l’1-2, però el Borges va continuar intentant-ho. Aitor va disparar al lateral de la porteria local als 53 minuts i Edu Vives va estar a punt de fer el tercer poc després. El Júpiter es va llançar a totes i Pelegrí va haver de treure una pilota a córner amb la punta de la bota. A sis minuts per al final, els barcelonins van acariciar l’empat després que un xut de Coro sortís vorejant el pal de la porteria defensada per Xammar. Malgrat el patiment, al final el Borges va sumar els tres punts.

“És complicat no acabar patint en aquest camp” Manel Cazorla, tècnic del Borges, va manifestar després de l’encontre que estava molt satisfet amb aquesta victòria malgrat el patiment que es va viure durant els últims minuts. “Venir a un camp com aquest i posar-te amb un 0-2 és una cosa molt bona. Sabíem que ells pressionarien a l’inici de la segona i és normal acabar patint quan parles d’un equip com aquest, que m’ha agradat molt. L’important és que hem sumat els tres punts, malgrat que podríem haver sentenciat abans, i que ara hem de fer bona aquesta victòria guanyant el nostre primer partit a casa”, va assenyalar el tècnic del Borges.