SEGRE

DEPORTES

La Correpoma de Barbens espera més de 350 atletes

En l’onzena edició, que es disputa el 6 d’octubre, comptarà amb 12 categories || Participació gratuïta a la milla, de 1.609 metres

La Diputació va acollir ahir la presentació de la Correpoma, dins dels actes de la Fira de Barbens.

La Diputació va acollir ahir la presentació de la Correpoma, dins dels actes de la Fira de Barbens.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’onzena edició de la Correpoma de Barbens, que es disputarà el 6 d’octubre, espera la participació de més de 350 atletes en una prova que aquest any tindrà dotze categories en la distància d’una milla (1.609 metres). La Correpoma, que coincideix amb la Fira de la Poma i Templers de la localitat del Pla, és una de les poques cites gratuïtes del calendari i comptarà amb la participació d’atletes destacats com Roger Sans, tercer de Catalunya en 3.000 obstacles; Aida Alemany, subcampiona estatal de 1.500 metres, i Oxana Bonjorn, subcampiona de Catalunya de cros. L’organització també va destacar que durant les setmanes prèvies a la prova s’han portat a terme entrenaments, també gratuïts, tant a nivell de base com per als atletes adults. Sandra Sarri, de l’organització, va dir que “es tracta d’una prova molt atractiva, ja que és un recorregut urbà en el qual la població es bolca amb els participants”. Com a novetat, en aquesta edició s’han inclòs tres categories de veterans.

El regidor de Festes i Esports de l’ajuntament de Barbens, Elies Piera, va destacar la importància d’emmarcar la Correpoma dins dels actes de la Fira de Barbens, “ja que dóna a conèixer la població, tant en el pla turístic com econòmic, fomentant la dinamització sociocultural”.

tracking