BÀSQUET PRETEMPORADA

Sensacions millorades

El Força Lleida tomba de nou el Castelló en el penúltim test de pretemporada, en un partit que va arribar a dominar per 15 punts || Djuran i Quintela van ser dos dels jugadors més destacats

Sergi Quintela, un dels més destacats del matx, intenta superar la defensa del Castelló.JAVI ENJUANES

El Força Lleida va sumar ahir un ajustat triomf (88-89) a la pista del Castelló, en un altre test de preparació de cara a la temporada, que començarà el 5 d’octubre contra el Palma. El conjunt de Serna va donar una bona imatge davant d’un rival que han superat dos vegades durant la pretemporada i va mostrar millors sensacions, especialment en la seua versió ofensiva.

Des dels primers compassos, el Força Lleida va manar, amb un parcial de sortida de 2-10. El Castelló no es trobava còmode i li va costar entrar al partit. Ho va fer a mitjans del primer quart, però el conjunt taronja va continuar imprimint un ritme alt que el va conduir a arribar al final del primer quart amb un marge de 9 punts (19-28) després d’un triple de Feliu. Hi va haver moments en què el rival estava totalment enfonsat i el Lleida ho va aprofitar al segon parcial. Va superar la barrera de la desena de punts de diferència i es va divertir sobre el parquet. La màxima renda va arribar arran d’un tir lliure de Fall que va suposar el 28-43. Però els lleidatans van patir abans del descans, sense la mateixa claredat en atac, cosa que va permetre al Castelló ajustar el marcador abans d’assolir el temps de descans (39-45).

L’extècnic serà a la banqueta del València al costat del també lleidatà Jaume Ponsarnau

El tercer parcial va ser una exhibició de joc ofensiu per les dos parts. Els locals van aconseguir anivellar la balança (55-55) i situar-se davant en el marcador, encara que va reaccionar el Força Lleida gràcies a dos triples consecutius de Chapela. El marcador continuava molt ajustat i Quintela es va encarregar de tancar el capítol amb una cistella a l’últim segon per al 70-73. Els àrbitres van tenir la seua quota de protagonisme a l’assenyalar tres tècniques a la banqueta local, malgrat que es tractava d’un partit de preparació. El Força Lleida no va agafar avantatge d’aquesta situació, amb molts nervis, i no aconseguia enlairar-se en el marcador. Semblava que el matx es decidiria per detalls i Djuran va encarrilar la victòria amb un triple que va suposar el 79-85. Tot i que el partit estava quasi sentenciat, el Castelló no va abaixar els braços i va continuar lluitant, i va aconseguir un triple sobre la botzina que va suposar el 88-89 final per a un treballat triomf del Força Lleida.