SEGRE

BÀSQUET HOMENATGES

Josep Maria Bartomeu: "Una llegenda i un mirall"

Josep Maria Bartomeu posa Juan Carlos Navarro com a exemple a seguir per als del planter del Barça || Anuncia una estàtua en l’acte del seu comiat

Ronaldinho va participar ahir en l’acte de comiat oficial que el Barcelona va tributar a Juan Carlos Navarro.

Ronaldinho va participar ahir en l’acte de comiat oficial que el Barcelona va tributar a Juan Carlos Navarro.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La llegenda del Barça i nou mànager de la secció de bàsquet, Juan Carlos Navarro, tindrà una estàtua als voltants del Palau Blaugrana, segons va anunciar ahir el president, Josep Maria Bartomeu. Navarro va rebre un homenatge en el seu comiat oficial, celebrat en un acte institucional privat organitzat pel FC Barcelona. També tindrà la seua samarreta amb el dorsal 11 penjat al sostre del Palau Blaugrana. “Us vull dir que Navarro tindrà una estàtua a les portes del Palau Blaugrana, en els propers mesos es traslladarà”, va assenyalar Bartomeu al final de l’acte.

Amb els 35 títols guanyats en 20 temporades al primer equip blaugrana, Navarro és segons Bartomeu una “llegenda” i un “mirall” en el qual els del planter s’han de mirar.

Els exfutbolistes Carles Puyol i Ronaldinho van assistir a l’acte, que va ser conduït per Edu Soto

L’acte institucional, conduït per l’actor Edu Soto, va portar Navarro a amarar-se de la seua carrera i rememorar-la, a riure amb els amics de la infantesa i a emocionar-se parlant de la família o veient un vídeo d’homenatge amb veus tan solemnes com les de Pau Gasol o Ricky Rubio. Navarro va explicar que el sobrenom de la Bomba no va començar amb el seu característic tir elevat en carrera, sinó en l’època de júnior blaugrana. “Era la bomba en un partit, podia canviar tot per bé o per mal. Per fer qualsevol tir, de vegades el que no tocava, l’entrenador es va emprenyar i em va posar el sobrenom de la Bomba”, va destacar.

Un altre moment divertit va arribar quan Ronaldinho es va jugar caure des de dalt d’un tamboret per defensar una bomba, mentre Edu Soto feia un tutorial explicant el llançament. Va estar acompanyat pel cos tècnic i membres de l’actual plantilla del bàsquet, pels amics i família, amb la dona i les filles a primera fila. També hi van assistir Carles Puyol i Sergi Grimau.

tracking