SEGRE

HOQUEI PRETEMPORADA

Derrota del Vila-sana

L’equip del Pla d’Urgell cau a la pista del Manlleu en partit de la Copa Esports Penedès || Es jugarà l’accés a semifinals al Palau de Plegamans

Un moment del partit que el Vila-sana va jugar ahir a la pista del Manlleu.

Un moment del partit que el Vila-sana va jugar ahir a la pista del Manlleu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va perdre ahir per 3-2 a Manlleu, en un partit molt intens, corresponent a la Copa Esports Penedès, competició que serveix de pretemporada als equips catalans de l’OK Lliga femenina. L’equip del Pla d’Urgell, que va debutar en aquesta competició el cap de setmana passat a la seua pista, amb una victòria per 4-2 sobre el Bigues i Riells, es jugarà ara l’accés a les semifinals el proper 6 d’octubre a la pista del Palau de Plegamans.

Manlleu i Vila-sana van oferir un partit molt intens, amb fases de domini per als dos equips, que van demostrar per què estan entre els millors de la competició de lliga.

L’equip del Pla d’Urgell va pagar un mal inici de matx, encara que les jugadores que entrena Jordi Capdevila van anar de menys a més. Els va costar entrar en el joc i això ho va aprofitar el Manlleu per avançar-se gràcies a un gol d’Ona Castellví als 10 minuts. El Vila-sana va reaccionar amb rapidesa i a penes dos minuts més tard va empatar Victòria Porta, anotant l’1-1 al minut 12. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

El conjunt lleidatà va mantenir la bona línia en l’inici de la segona part, la qual cosa li va permetre avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Maria Porta al minut 30. El Manlleu va reaccionar de seguida i pràcticament va empatar en la següent jugada. Encara que amb poques ocasions clares, en els minuts finals hauria pogut guanyar qualsevol però va ser el Manlleu qui va sentenciar (3-2).

tracking