El Madrid perd la seua ocasió i encaixa una golejada a Sevilla

Els locals van deixar sentenciat el partit a la primera meitat amb tres gols

Els futbolistes del Sevilla celebren el tercer gol, obra de Ben Yedder.

Els futbolistes del Sevilla celebren el tercer gol, obra de Ben Yedder.EFE

El Sevilla va passar ahir per sobre del Madrid a l’endossar-li un 3-0 construït a la primera meitat amb gols d’André Silva, que va firmar un doblet, i Ben Yedder. En el primer matx seriós per als blancs, l’equip blanc va perdre. A més, es va quedar sense l’ocasió d’assaltar el liderat, atès que ja coneixia que el Barça havia perdut a Leganés. El Sevilla va donar ahir un sever correctiu al campió d’Europa, perdut des de la primera mitja hora.

El quadre andalús va sortir en bloc i aviat va trobar la seua recompensa en una acció que va començar amb un error de Marcelo. La badada va permetre que els de Machín cosissin una gran jugada pel costat dret que va enfilar Jesús Navas. La centrada la va portar André Silva al fons de la xarxa (1-0). El davanter portuguès va aconseguir el segon de la nit quatre minuts després. La jugada va tornar a repetir els mateixos protagonistes, però en aquesta ocasió va ser Navas qui va llançar. Courtois va aturar, però el rebuig va anar a parar als peus de Silva, que va empènyer sense oposició (2-0). Ben Yedder es va unir a la festa en el minut 39 al quedar-se dins de l’àrea en una segona jugada i aprofitar la passada de Vázquez (3-0). A la segona part va arribar un gol de Modric, anul·lat per l’àrbitre al consultar amb el VAR. A més, Marcelo va haver d’abandonar el terreny de joc per lesió quan tots els canvis estaven fets. També es va esfumar qualsevol intent de reacció quan Bale, en un mà a mà, va topar amb el porter Vaclík per a alegria de la grada local, la qual va acabar victorejant “olés” al seu equip.