BÀSQUET MUNDIAL

Espanya passa a quarts al derrotar Senegal

Nichols defensa davant de la senegalesa Aicha Sidibe.

Nichols defensa davant de la senegalesa Aicha Sidibe.EFE

La selecció espanyola va obtenir la classificació per als quarts del Mundial de bàsquet, que es disputa a Tenerife, al guanyar la del Senegal per 63-48, en un partit atziac en atac i que es va guanyar des de la defensa.

Espanya va patir molt, massa, en els primers vint minuts davant de Senegal malgrat que va sortir amb determinació, sense presses i amb la defensa com a objectiu prioritari per créixer en atac al marcador. Després d’arribar al descans 34-34, el tercer quart va ser clau per a les espanyoles, que el van guanyar 12-6. Als últims quatre minuts de partit Espanya va arribar amb 14 punts d’avantatge, 59-45, i va tancar el duel amb relativa comoditat en 63-48.

En quarts de final es veurà les cares, demà, amb Canadà, un equip amb molt bàsquet i molt físic que li posarà les coses més que complicades.