SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Martínez, Travé i Marzo, fora de les semifinals

No van poder superar les eliminatòries de K1 i C1 al Mundial || Chourraut, amb el segon millor temps, sí que va passar ronda

Miquel Travé va fregar la classificació en la repesca de C1 masculí.

Miquel Travé va fregar la classificació en la repesca de C1 masculí.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marta Martínez, Miquel Travé i Dani Marzo es van quedar ahir fora del Mundial d’eslàlom de Rio al caure eliminats en les eliminatòries de K1 i C1. Per la seua part, Maialen Chourraut, que està establerta a la Seu, sí que va accedir a la següent ronda de K1 amb el segon millor temps, mentre que Ander Elosegi també va segellar l’accés.

Els primers palistes lleidatans a entrar en acció van ser Travé i Marzo, al C1 masculí. Travé va firmar el lloc 45 i Marzo se’n va anar fins al 54 al saltar-se una de les portes. La seua única oportunitat passava per quedar entre els deu primers en la repesca. Allà, Travé es va quedar a les portes de la classificació, ja que va ser catorzè a 0.72 segons del desè. Per la seua part, Marzo es va quedar al lloc 33. Així, només Ander Elosegi estarà en semifinals, després de ser tretzè a la primera mànega, en la qual es classificaven els vint primers.

Marta Martínez va ser la 23 a la primera mànega de K1 femení, mentre que Chourraut va acabar en segona posició al darrere de l’australiana Jessica Fox. Martínez va haver de recórrer a la repesca al costat de la basca Irati Goikoetxea, que va ser la 24. A la segona mànega, la lleidatana va acabar al lloc 31 després de saltar-se una de les portes, mentre que Goikoetxea tampoc va aconseguir poder passar a semifinals de la categoria al finalitzar la 21.

tracking