SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça arranca amb força

El blaugrana Pustovyi fa una esmaixada en el partit d’ahir.

El blaugrana Pustovyi fa una esmaixada en el partit d’ahir.ACB.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça Lassa va començar la temporada amb una còmoda victòria davant de l’Herbalife Gran Canària (98-78) en el partit disputat al Palau Blaugrana, que va inaugurar la Lliga Endesa 2018/19 i que va tenir en Kyle Kuric, exjugador dels canaris, i Ante Tomic dos dels millors del partit, amb 13 i 21 punts, respectivament.

L’equip dirigit per Svetislav Pesic no va tenir problemes per apuntar-se al seu caseller la primera victòria de la Lliga. Un gran començament, la seua efectivitat notable des del perímetre i la inspiració en els moments decisius li van donar la possibilitat d’encarrilar el partit abans del descans, al qual es va arribar amb avantatge del Barça per 49-22, que ja no va patir pel triomf.

La pretemporada no havia estat il·lusionant per als blaugranes, incapaços de superar les semifinals de la Supercopa i subcampions de la Lliga Catalana al perdre a Lleida amb el MoraBanc Andorra a la final. Tanmateix, el Barça va estar a l’altura i va desplegar un bàsquet de molta qualitat, sobretot molt pràctic, en l’arrancada de l’era post-Navarro.

tracking