SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Nova americana per al Cadí

La pivot Merritt Hempe arriba procedent del Kazan rus per suplir la marxa de la seua compatriota Cassie Oursler || La nord-americana s’incorpora avui a l’equip i demà jugarà a Mollerussa

Hempe, en un partit amb la Universitat de Geòrgia.

Hempe, en un partit amb la Universitat de Geòrgia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va tancar ahir la contractació de la pivot nord-americana Merritt Hempe, de 24 anys i 1,91 metres d’alçada, que ve a suplir la marxa de la seua compatriota Cassie Oursler, que dilluns va arribar a un acord amistós amb el club per rescindir el contracte. Hempe té previst arribar avui mateix a la capital de l’Alt Urgell i, després de passar la pertinent revisió mèdica, s’exercitarà sota les ordres de Bernat Canut, amb la idea que demà ja pugui jugar uns minuts en l’amistós que l’equip disputarà davant del Mann Filter a Mollerussa (vegeu el desglossament).

Merritt Hempe, nascuda a Fredericksburg, a l’estat de Virgínia, va passar el seu periple universitari a Geòrgia, on es va erigir en una de les jugadores importants, especialment en l’última de les quatre temporades en què va estar vinculada (2015-2016), en la qual va signar 9,3 punts i 6,1 rebots de mitjana en 24 minuts de joc. A la campanya següent va fer el salt a Europa enrolada al Chemcatz Chemnitz alemany, on es va convertir en la tercera millor anotadora de la Lliga, amb 18,2 punts de mitjana, i firmant dobles dígits en diversos partits. A més, va ser elegida MVP de la jornada en quatre ocasions i va aportar 8,6 rebots de mitjana per partit. La passada temporada va jugar al Kazanotxka Kazan rus, en el qual va signar 9,2 punts i 3,3 rebots en els 19 minuts que va estar de mitjana sobre la pista.

Hempe va jugar a Alemanya, on va ser la tercera millor anotadora, i la passada campanya a Rússia

La pivot nord-americana destaca per la seua versatilitat, ja que és capaç d’ocupar les dos posicions interiors. Posseeix un bon tir des de la mitjana i llarga distància, qualitat que combina amb la seua habilitat per anotar d’esquena a la cistella i amb la seua fortalesa defensiva. Tot això permetrà a Bernat Canut ampliar el seu ventall d’opcions, ja que podrà utilitzar juntes Merritt i l’altra cinc de l’equip, la jamaicana Richards, una cosa que no podia fer amb Oursler, que tenia un joc més estàtic i sense amenaça des de la línia de 6,75.

tracking