Mal partit d’un equip que es va enfonsar físicament

Emma Precup intenta llançar davant de la defensa de dos rivals.

Emma Precup intenta llançar davant de la defensa de dos rivals.ITMAR FABREGAT

redacció?

lleida

?

L’Associació Lleidatana va caure golejada ahir davant del La Roca, un dels equips candidats a l’ascens, en un molt mal partit de les lleidatanes. A les de Miroslav Vujasinovic se’ls va fer llarg el partit i van acabar foses físicament. Es tracta ja de la segona derrota consecutiva després de la de la setmana passada davant del Sant Joan Despí.

El partit va començar malament per a les lleidatanes, que van encaixar un parcial inicial d’1-4, que van aconseguir tanmateix igualar (4-4) als 15 minuts. Malgrat això, la reacció local no va tenir continuïtat i a partir d’aquell moment l’Associació va deixar de ser rival per al La Roca. La defensa lleidatana era correcta, però la ineficàcia en atac va fer que s’arribés al descans amb un marcador de 10-16. A la represa, el bloqueig ofensiu va empitjorar i la frustració va fer que les lleidatanes perdessin moltes pilotes que La Roca transformava en gols al contraatac. Així, la distància al marcador va anar augmentant fins al 14-28 final.