SEGRE

TENIS TAULA ETTU CUP

El Balaguer se la juga avui

En l’estrena europea, el Villart Logístic va vèncer el Rapid Luzern (3-2) però va caure davant el Heerlen (3-0) || Necessita guanyar el líder Hillerød per passar

Svetlana Bakhtina, durant un dels partits que va disputar ahir.

Svetlana Bakhtina, durant un dels partits que va disputar ahir.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balaguer Villart Logístic va iniciar ahir la temporada oficial amb els dos primers partits de la fase de grups de l’ETTU Cup, la segona categoria europea del tenis taula, que es disputa a Dinamarca. Les balaguerines van debutar amb victòria davant del TTC Rapid Luzern suís, al qual es van imposar per un ajustat 3-2. En aquest matx, el Balaguer va començar guanyant a l’aconseguir el primer punt Natalya Prosvirnina amb claredat davant Nikola Gallerachova (3-0). Posteriorment, Svetlana Bakhtina no va poder superar Weronika Walna (2-3) i Salome Simonet va avançar el Luzern després de batre Anna Biscarri (0-3). Malgrat anar perdent, el Balaguer va obtenir els dos punts que li van donar el partit, al vèncer Prosvirnina a Walna (3-1) i Bakhtina a Gallerachova (3-1). Al segon partit, davant del TTV Lybrae Heerlen, les balaguerines no van tenir opció (3-0). Bakhtina va caure davant de Shuohan Men (3-2), Prosvirnina davant Elena Timina (3-2) i Biscarri davant de Rachel Gerarts (3-0). Avui (10.00), el Villart Logístic decideix el seu pas a la segona ronda davant el líder del grup, l’amfitrió Hillerød, que ahir va guanyar els dos partits jugats, i al qual el Balaguer necessita guanyar per certificar l’accés com a segon de grup.

El Borges estrena la temporada en Superdivisió i guanya l’EscalaEl Borges Grup Vall va començar la lliga de Superdivisió amb victòria per 1-4 davant del CER Escala de Girona, en un partit amb parcials molt ajustats, quatre dels quals havent de decidir-se en el cinquè joc.

tracking