BÀSQUET PRETEMPORADA

El Cadí guanya abans de l'estrena a la Lliga

Hempe (dorsal 0) va jugar ahir els primers minuts amb el Cadí.

Hempe (dorsal 0) va jugar ahir els primers minuts amb el Cadí.JOAN GÓMEZ

El Cadí la Seu va vèncer ahir a Mollerussa el Mann-Filter Casablanca de Saragossa per 81-77 en l’últim assaig de pretemporada abans de l’estrena a la Lliga Catalana. Les lleidatanes van exhibir un bon joc i encara que la sensació era que eren millors, el partit es va acabar decidint en un final a cara o creu. El partit va servir a més per veure l’estrena de la nova pivot del Cadí, la nord-americana Meritt Hempe, que va oferir minuts de qualitat.

El Cadí va sortir millor del vestidor i amb això aviat va aconseguir un matalàs de cinc punts. Les del Pirineu eren millors però no aconseguien acabar de desenganxar-se al marcador, en bona part a causa de la falta de ritme típica de la pretemporada, que es va notar en diverses fases del partit. Un d’aquests trams va arribar just abans del descans, amb un parcial de 5-0 del Saragossa que va deixar l’electrònic en empat a 39 al descans.

A la represa, el Cadí va tornar a sortir a la pista millor, però l’aparició de l’escorta del Saragossa Brittany Brown va posar a les aragoneses al davant. Així, a l’inici de l’últim quart, el Cadí es veia amb quatre punts de desavantatge mentre les rivals plantejaven una defensa presionant a tota la pista. Les del Pirineu, tanmateix, van aconseguir reduir la diferència per arribar a un final ajustadíssim, en què el Cadí va saber gestionar millor la pressió per anotar quatre punts consecutius que li van donar el triomf.