FUTBOL PRIMERA CATALANA

Punxada del Balaguer

Cau golejat a casa d’un Igualada resolutiu || Hichem va igualar el gol local abans del descans, però en el segon temps es va veure superat

Un jugador del Balaguer i un altre de l’Igualada lluiten per la pilota.

Un jugador del Balaguer i un altre de l’Igualada lluiten per la pilota.ÁREA 11

El Balaguer es va quedar sense puntuar a Les Comes davant d’un Igualada resolutiu en atac (4-1), que va obtenir el premi al seu gran atreviment. L’equip de Toni Menchón va plantar cara, però va acabar sucumbint davant de la gran empenta del seu rival.

L’Igualada va voler la pilota i seua va ser la iniciativa ofensiva, buscant a tothora la porteria d’Alfred, encara que sense generar gaires opcions de gol. La primera ocasió de l’Igualada va arribar als 17 minuts en un potent tret de Pedro que el porter lleidatà va enviar a córner, i abans de la mitja hora va arribar el premi del gol per a l’Igualada. Marcos Simón va definir a la perfecció davant del porter després d’un gran servei de Delgado. D’altra banda, els de Menchón es van haver de posar les piles obligats a arriscar molt més en atac a la recerca d’un empat que van aconseguir poc abans del descans per mitjà de Hichem. Després del pas pels vestidors, l’Igualada va tornar a agafar les regnes del partit. Als 52 minuts va aconseguir el seu segon gol, per mitjà de Martí, i l’esperança de poder puntuar es va diluir pràcticament amb el 3-1 de Carlos Simón en un contraatac que va ser un autèntic cop per als lleidatans. Omar va arredonir la victòria local en l’afegit (4-1). Avui, el Mollerussa rep el Tàrrega i el Borges a l’EFAC, en els dos derbis lleidatans de la jornada.