SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Un altre empat

El Lleida salva els mobles davant de l’Atlètic Llevant amb un gol de Pedro Martín a 5 minuts del final || L’equip segueix imbatut, encara que fa 3 jornades que no guanya

Pedro Martín, autor del gol del Lleida Esportiu, intenta superar el porter de l’Atlètic Llevant.

Pedro Martín, autor del gol del Lleida Esportiu, intenta superar el porter de l’Atlètic Llevant.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida continua invicte després de les primeres sis jornades de Lliga –dos victòries i quatre empats– a l’empatar (1-1) en el tram final del partit a la Ciutat Esportiva del Llevant, amb un gol d’oportunisme de Pedro Martín. Aquesta és la lectura positiva. La negativa cal buscar-la en el fet que l’equip va sumar el tercer partit consecutiu sense conèixer la victòria, encadenant tres empats que poden allunyar-lo, segons quins siguin els resultats de la jornada, de la zona de play-off. No obstant, la satisfacció per l’empat es va veure entelada pel fort cop que va patir Pau Torres al cap en l’última jugada del matx, que després de ser atès a la mateixa gespa va obligar al seu trasllat en ambulància a un centre hospitalari de València, malgrat que hores després va rebre l’alta i va poder tornar a Lleida amb la resta de l’equip.

Gerard Albadalejo va plantejar el partit amb tres centrals (Tano, César Soriano i Trilles) i amb dos carrilers molt avançats com Leto i Oriol. A més va sortir amb dos puntes nats com són Pedro Martín i Juanto Ortuño. Tanmateix, malgrat tenir més la pilota i jugar-la amb més criteri, el Lleida va tornar a patir d’una preocupant falta de definició. Oriol (5’) va rematar fora una gran assistència de Pedro Martín i Cano (29’) una altra de Juanto. El Llevant només es va atansar a Pau Torres en una rematada de Viana (6’), a què va respondre el meta lleidatà amb una bona parada.

Tanmateix, qui va aconseguir estrenar el marcador va ser l’equip local. Trilles va cometre una falta al centre del camp lleidatà. Manzanera va treure en curt i Arturo, trobant passadís, va enviar la pilota a l’escaire (35’). Un golàs. Va intentar reaccionar el Lleida i de fet va aconseguir l’empat amb un bon cop de cap de Juanto en l’afegit del primer temps, però l’àrbitre va invalidar la jugada a instàncies del jutge de línia.

En el segon temps, el Lleida va passar al 4-4-2 amb l’entrada d’Alpha i Artiles per acabar jugant amb un 4-3-3, amb el del planter en punta, però el gol no acabava d’arribar, ni les ocasions tampoc, davant d’un Llevant que ja pensava més a defensar que a atacar.

Oriol va enviar a les mans de Cárdenas una falta directa (59’) i Almagro (75’) va obligar a lluir-se el porter local, però l’empat no arribava. Però al final, de tant insistir, encara que amb poques rematades, va arribar. Pau Torres va treure en llarg cap a Tano, col·locat a la frontal de l’àrea. Aquest va pentinar la pilota cap a l’interior i Pedro Martín, després d’un bon control, i colant-se entre els dos centrals, va enviar la pilota a la xarxa. El pitjor és que només quedaven tres minuts per al final, a més dels tres que va decretar l’àrbitre. El Lleida ja no va tornar a tenir més opcions i, curiosament, qui sí que les va tenir va ser el Llevant en el segon minut de l’afegit. Una primera rematada de Viana de prop la va refusar en curt Pau Torres i el rebuig va ser recollit per Pascual, que va tirar des d’encara més a prop perquè tornés a lluir-se el porter lleidatà, que va acabar xocant amb el jugador valencià, rebent un fort cop al cap. Va ser atès a la gespa i va poder acabar el partit, però tot just sonar el xiulet de l’àrbitre va tornar a estirar-se al sentir marejos.

Pedro Martín, autor del gol del Lleida Esportiu, intenta superar el porter de l’Atlètic Llevant.

Pedro Martín, autor del gol del Lleida Esportiu, intenta superar el porter de l’Atlètic Llevant.JORDI ECHEVARRÍA

tracking